Tänä vuonna 2024 tuli kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Hannu keväällä 1994 osti ypäjäisen, jo pitkään konkurssimyynnissä olleen tilan lisämaiksi kotitilalleen, joka sijaitsee Loimaalla. Tästä alkoi tarina maatilamajoituksesta, elämyssaunoista, juhlista ja Juhla-Areenasta, pikkuruisista majoitusmökeistä ja oman tilan haudutetusta ohrapuurosta. Tuli luotua ”signature dish”, legendaarinen ”hampaattomien ruoka” ja monta muuta, vain Paijalla saatavaa.
Linkki juttuun: file:///C:/Users/Paija/Downloads/Lehdist%C3%B6tiedote%20Paija%2030v.%20(1).pdf
Paijalla vastuullisuus on kuin itsestään selvyys. Meillä vastuullinen toiminta on näkynyt jo aikojen alusta kulttuuriperintää kunnioittamalla rakennuksissa, maassa ja jopa Areenan juhlamenuissa. Tuotamme osan tarjoiltavasta ruoasta itse ja myös teemme sen itse, panostamme ruokahävikkiin ja tilallahan on oma signature dish!
Ohjaamme asiakkaitamme lajitteluun sekä sähkön ja veden kohtuulliseen käyttöön. Tilan sähkö on vihreää ja tulevaisuus tuo uusia, luontoa säästäviä innovaatioita myös Paijalle!
Yleisesti todeten edistämme Paijalla hyvinvointia, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Kiinnitämme erityistä huomiota kestävään ja vastuulliseen toimintaan
Varaukset ja kyselyt
Ma – Pe 10:00 – 18:00
(Vastaanotto kesällä 16:00 – 22:00 talvella sopimuksen mukaan)
Päivi: | 050 569 6945 |
Hannu: | 0500 53 2535 |
Sähköposti: | info@paija.fi |
Online varaukset | www.paija.johku.com |